Μουσική Συναυλία

ΟΛΓΑ ΒΕΝΕΤΗ

This is my life

Στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, η Όλγα Βενέτη θα μας ταξιδέψει τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 20.30, με κοσμοπολίτικες μελωδίες των Bart Howard, Michel Legrand, Pink Martini καθώς και με τραγούδια Ελλήνων συνθετών μιας άλλης νοσταλγικής εποχής .

Μία μουσική περιπλάνηση «το βράδυ αυτό» για χαμένους έρωτες και όχι μόνο. Μία μελωδική ζεστή αγκαλιά, «ένα φιλί να μας γεμίσει με καλοκαίρι».

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Μάνου Αθανασιάδη, Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο, φλάουτο), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τρομπέτα, flugelhorn), Γιάννης Άννινος (μπάσο), Δημήτρης Χριστοδουλάκης (ντραμς) και ο Μάνος Αθανασιάδης (πιάνο, φωνή).

Η Όλγα Βενέτη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή τον Γ. Ζερβάνο. Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή τον D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο και έχει επίσης συνεργαστεί μετον καταξιωμένο τενόρο και δάσκαλό της Σταμάτη Μπερή. Οι δύο τους συνεργάστηκαν, σε συναυλία που δόθηκε δύο φορές, εξαιτίας της μεγάλης απήχησης που είχε, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ με τίτλο «So in love». Ακολούθησε μουσική παράσταση στην κεντρική αίθουσα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ με τίτλο «ViVa PADAM».

Γενική είσοδος: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Υπηρεσία Εισιτηρίων Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

Τηλεφωνικά: 210 72 34 567, online:www.ticketservices.gr

© 2015 evolutionprojects.gr ALL RIGHTS RESERVED