Γιάννα Βασιλείου Κύκλος συναυλιών «Άνοιξη βιδωτό φιλί»

Η Γιάννα Βασιλείου τραγουδά Μιχάλη Σουγιούλ.

«Ας ερχόσουν για λίγο», «Ζεχρά», «Αθήνα και πάλι Αθήνα», «Πάμε σαν άλλοτε», «Το τραμ το τελευταίο», «Ποια να’ σαι εσύ», είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα τραγούδια που συνέθεσε ο σπουδαίος μελωδός Μιχάλης Σουγιούλ.

Τραγούδια που δεν σταμάτησαν να τραγουδιόνται από τη μέρα που γεννήθηκαν, μέχρι σήμερα, σε πείσμα των καιρών που άλλαξαν και των γενιών που μεσολάβησαν.

Σ’ αυτόν τον σπουδαίο Μικρασιάτη συνθέτη, που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στο ελληνικό τραγούδι, είναι αφιερωμένη η παράσταση που θα δώσει στον Φ.Σ. Παρνασσός, η Γιάννα Βασιλείου, η νεαρή τραγουδοποιός που λατρεύει τα τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ. Την Παρασκευή 18 Μαϊου, θα τραγουδήσει στη σκηνή του Παρνασσού μερικά από τα σπουδαιότερα αξέχαστα τραγούδια του, με τη συνοδεία του Γιάννη Παπαδόπουλου στο πιάνο, φέρνοντας με τις ερμηνείες της το χτες στο σήμερα.

Ήταν αυτή άλλωστε που είχε την ευθύνη της μουσικής διδασκαλίας στο μιούζικαλ «Ας ερχόσουν για λίγο» του Δημήτρη Μαλισσόβα, που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο πριν λίγα χρόνια, δουλειά που σφράγισε τη σχέση της με τον Μιχάλη Σουγιούλ και τον υπέροχο μουσικό του κόσμο, που θα αναβιώσει για μια βραδιά στον Φ.Σ. Παρνασσός.

Γενική είσοδος: 12€

Εισιτήρια πωλούνται στο εκδοτήριο του Φ. Σ. Παρνασσός την ημέρα της κάθε παράστασης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9967562
Οργάνωση παραγωγής: Αργύρης Ναστόπουλος
Διοργάνωση:
CELESTIAL

© 2015 evolutionprojects.gr ALL RIGHTS RESERVED