Ψηφιακό Αποθετήριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού

Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ημερομηνία:   Τρι 18-12-2018, 19:30
Τιμή:   ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

«Όλη η πόλη μια γιορτή - Χριστούγεννα 2018»

Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά Κλασικής Μουσικής, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα τελετών του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό να τιμήσουμε το σεπτό πρόσωπο του πνευματικού μας πατέρα, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Η εκδήλωση  θα  περιλαμβάνει κλασικά συμφωνικά θέματα, γνωστές άριες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μεγάλων συνθετών όπως  G.Puccini, F.Schubert, A.Lara, E.di Capua, G.Rossini, A. Aliabief, F.Gruber & J.Mohr  κτλ.  Τα μουσικά θέματα θα  αποδοθούν από τους μονωδούς:  Ειρηναίο Νάκο, Βαρύτονο, Αρχιμανδρίτη και Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, την διεθνούς φήμης Υψίφωνο (Soprano), Μarina Rechkalova και τον Τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Ιωάννη Χριστόπουλο.

Τη μουσική θα εκτελέσει η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της καταξιωμένης Μαέστρου κ. Νίνας Πατρικίδου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Είσοδος κατόπιν προ κράτησης θέσεων, με αποστολή ονοματεπώνυμου στο: idrima.kratisi@gmail.com 

Πλατεία Aγ. Γεωργίου Καρύτση 8,
Αθήνα 10561

events@lsparnas.gr

210 3221917
με μετρό: στάση "Πανεπιστήμιο"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ