Ψηφιακό Αποθετήριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2018

Ημερομηνία:   Σαβ 01-12-2018, 10:00
Τιμή:   Κράτηση θέσης απαραίτητη

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η πρωτοπόρος του Life Coaching στην Ελλάδα και ιδρύτρια της Life Clinic Group Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, η «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ, και επιλεγμένοι συνεργάτες της, θα προσφέρουν το Δωρεάν Σεμινάριο Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2018» το Δεκέμβριο του 2018 για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους σας, να ανακαλύψετε τους περιορισμούς σας και να διεκδικήσετε μια χαρούμενη, γεμάτη, υπέροχη ζωή!

Το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ είναι ένα κοινωφελές σεμινάριο Life Coaching που ξεκίνησε να προσφέρει η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου το 2013, χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση ή δέσμευση από την πλευρά των συμμετεχόντων, το οποίο χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό.

Η ιδέα του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ γεννήθηκε από την ανάγκη μας να απαντήσουμε στη γενικευμένη και απεγνωσμένη κραυγή βοήθειας από ανθρώπους που υποφέρουν από μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, που έχουν χάσει η απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο.

Η δέσμευσή μας είναι ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρεται δωρεάν στους συμπολίτες μας για όσο υπάρχει η ανάγκη!

Ο ΤΡΟΠΟΣ

Χρησιμοποιώντας την θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του Life Coaching δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες «ξεκλειδώνουν» τις δεξιότητές τους, ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και πραγματοποιούν αλλαγές που τους βελτιώσουν τη ζωή. Είναι διαπιστωμένο ότι η συλλογική γνώση και εμπειρία με την κατάλληλη καθοδήγηση, παρακίνηση και έμπνευση μπορούν να βελτιώσουν ριζικά την ζωή των συμμετεχόντων.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Οι συμμετέχοντες αισθάνονται ότι όλα είναι πιθανά, παρακινούνται, βλέπουν τη ζωή αλλιώς: με αισιοδοξία, με αίσθημα προσωπικής ευθύνης, με διάθεση να εξελιχθούν και να πάνε μπροστά, με διάθεση να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και να ξεπεράσουν ό,τι τους κρατάει πίσω.

Αισθάνονται ασφαλείς, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι και ενισχύονται προσωπικά από τη δύναμη της ομάδας. Παράλληλα έρχονται σε επαφή με άλλους συνανθρώπους που έχουν τους ίδιους φόβους, ανησυχίες, προβλήματα αλλά που ο καθένας μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική λύση.

Το αποτέλεσμα είναι 500 άτομα γεμάτα δύναμη και ενέργεια, με (πιο) ξεκάθαρους στόχους και με την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ που θα τους βοηθήσει να τους πετύχουν.

*** Αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά στο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ με όποιο ποσό θέλετε και μπορείτε.

*** Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας και περίπου 5 ημέρες πριν την εκδήλωση θα σας αποσταλλεί email με περισσότερες λεπτομέρειες.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: life-coaching-tickets

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 67 72 222

Όροι - Αποδοχή προσωπικής ευθύνης

Αναγνωρίζω ότι το σεμινάριο παρέχει προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής μου και δεν εγγυάται οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ο τρόπος με τον οποίο θα αξιοποιήσω ή μη τις προτάσεις αυτές εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα.

Οι διοργανωτές κι οι εισηγητές δεν ευθύνονται για την επίδραση που μπορεί να έχει σε εμένα το σεμινάριο. Συμφωνώ ότι είμαι υπεύθυνος για τη συμμετοχή μου στο σεμινάριο και για τη σωματική, διανοητική και συναισθηματική ευημερία και για τις αποφάσεις, τις πράξεις και τις συνέπειες αυτών κατά τη διάρκεια και μετά το σεμινάριο.

Δηλώνω ότι είμαι ενήμερος ότι το coaching και κατ επέκταση το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί ψυχολογική / ψυχιατρική θεραπεία ή κανενός είδους θεραπεία.

Τέλος, κατανοώ ότι εγώ ευθύνομαι για τα αποτελέσματα των πράξεών μου και άρα και το τελικό αποτέλεσμα του σεμιναρίου.

Δηλώνω ότι γνωρίζω ότι το σεμινάριο κινηματογραφείται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς από την Life Clinic Group χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου σε περίπτωση προφορικών διάλογων.

Πλατεία Aγ. Γεωργίου Καρύτση 8,
Αθήνα 10561

events@lsparnas.gr

210 3221917
με μετρό: στάση "Πανεπιστήμιο"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ