Ψηφιακό Αποθετήριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ "Ένα πιάνο.... 2 φωνές"

Ημερομηνία:   Παρ 01-03-2019, 20.00
Τιμή:   Είσοδος με εισιτήριο

O Γιώργος Χατζηνάσιος, ο βιρτουόζος πιανίστας και συνθέτης του έρωτα των νεανικών μας χρόνων έρχεται και μια μοναδική βραδιά στην αίθουσα του Παρνασσού για να τραγουδήσουμε μαζί του τις αγαπημένες μας μελωδίες.

Ο διεθνούς φήμης πολυβραβευμένος Μακεδόνας μουσικός, με περισσότερους από 45 δίσκους πολλών εκ των οποίων βραβευμένοι με χρυσή και πλατινένια διάκριση, με ιδιαίτερη κλίση στη Τζαζ, σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτεχνικούς χώρους στην Ελλάδα την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 20.00 θα μας χαρίσει τις πιο μεγάλες του επιτυχίες σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο ίδιος και θα παρουσιάσει με δυο από τις πιο σπουδαίες φωνές της νέας γενιάς τον Σπύρο Κλείσσα και την Αγάθη Κοσκινά.

Μαζί τους θα βρεθεί και η παιδική χορωδία των 'μικρών τροβαδούρων' από τη Κηφισιά υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σιτώτη και όλοι μαζί θα μας ταξιδέψουν μέχρι το 'Κατμαντού', ακόμα και όταν θα 'πέφτει βροχή' αφού μας θυμίσουν την 'ενδεκάτη εντολή', τα 'γαλάζια γράμματα', και μας μιλήσουν για το 'άγγιγμα ψυχής' ακούγοντας το 'τι θέλεις να κάνω', όταν 'καμιά φορά' 'είσαι ποτάμι' και όλοι μαζί θα γίνουμε 'ταξιδιώτες του ονείρου'.

Δεκάδες οι επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη που τραγουδήθηκαν μέσα από τις φωνές όλων των μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτριών όπως των Μαρινέλλα, Γαλάνη, Τσανακλίδου, Μούσχουρη, Μοσχολιού, Πάριου, Μητροπάνου, Μητσιά κ.α. ενώ πληθώρα των έργων του γράφτηκαν για κορυφαία θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές.

Τη σπουδαία αυτή παράσταση που αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου θα παρουσιάσει ο ποιητής-συγγραφέας και μέλος της Ποιητικής Ακαδημίας Κωνσταντίνος Γεωργάτος.

 

Τιμές εισιτηρίων
Πλατεία: 20€ (οι θέσεις είναι με αρίθμηση)
Εξώστης: 15€ (οι θέσεις στον εξώστη είναι χωρίς αρίθμηση)

Προπώληση εισιτήριων: Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
- και σε όλα τα  καταστήματα Public

Παραγωγή: Σύλλογος "Τροβαδούροι Κηφισιάς" 

Πλατεία Aγ. Γεωργίου Καρύτση 8,
Αθήνα 10561

events@lsparnas.gr

210 3221917
με μετρό: στάση "Πανεπιστήμιο"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ